Keukendeurtjes met groef

Keukendeurtjes met groef

Een populaire keuze zijn de keukendeurtjes met groef. Het geeft een heel nieuwe dimensie aan de keuken door de groeven die zijn toegepast in de keukenfronten. Er zijn verschillende designs waardoor het een compleet nieuwe keukenstijl kan worden in uw keuken.

Bent u op zoek naar een betaalbaar keukendeurtje met groef? Ontdek dan de keukendeuren in onze configurator. We bieden verschillende keukenfronten, daarmee hebben we voor ieder wat wils.

Stel keukendeurtjes met groef samen
Keukendeurtjes met groef

Van klassiek tot landelijk

Een keukendeur met een bepaalde belijning kan op verschillende manieren worden samengesteld en geeft dan ook z’n eigen uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan een deur met een verfijnd kader voor een moderne keukenlook. Ook zijn er keukendeuren met een groter kader, verkrijgbaar in verschillende groeflijnen en uitsparingen. Voor een klassieke of juist landelijke keukenstijl. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een vlak en greeploos keukenfront. Mocht u toch liever gaan voor een tijdloze keuze.

“Keukendeurtjes met groef voor een klassieke of juist landelijke keukenstijl”
Keukendeurstijl 2

Kunststof keukendeuren

Het voordeel van kunststof keukendeuren is:

 • het is onderhoudsvriendelijk
 • het is erg sterk
 • het is behoorlijk krasbestendig
 • het is vriendelijk geprijsd

Vooral als u kleine kinderen of huisdieren heeft, is de keuze voor kunststof keukendeuren een verstandige. Of u nu kiest voor keukendeurtjes met groef of zonder. Het is makkelijk schoon te maken en erg sterk. En daarmee is het behoorlijk krasvast, het kan wat hebben.

Keukendeurtjes met groef

Keuze uit een groot kleurenpalet

Natuurlijk kunnen de fronten in verschillende kleuren worden samengesteld. We bieden een groot assortiment aan kleuren. Zo is er altijd een kleur die past bij de nieuwe uitstraling van uw keuken. Om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt kunt u voor slechts €30 inclusief verzending 3 kleurenstalen opvragen. Besluit u om de keukendeuren definitief bij ons te bestellen? En geeft u de stalen mee retour? Dan brengen wij dit bedrag in minder op de rekening.

Ook kunt u bij ons langskomen in Etten-Leur om de kleuren in het echt te zien. We zijn als shop gevestigd in het pand van Keukenboer, waar wij onderdeel van zijn. Weet u zeker welke kleur u graag wilt? Maak uw bestelling dan thuis af achter de pc. Binnen 3-5 weken komen we uw bestelling langsbrengen en kunt u aan de slag met het monteren.

Photo by Mika Baumeister

Waarom bestellen bij KeukenDeurenConcurrent?

Een goede reden om uw keukendeuren te bestellen bij KeukenDeurenConcurrent? We geven u er meerdere!

 • Gegarandeerde de goedkoopste
 • Ruim assortiment
 • Superieure kwaliteit
 • Snelle levering
 • Moderne kleuren
 • Bereken online uw prijs
 • Makkelijk om zelf te monteren
 • Binnen 3-5 weken geleverd

Wilt u keukendeurtjes met groef? u graag andere frontjes voor de keuken?

Bent u geïnspireerd geraakt en wilt u ook graag keukendeurtjes met groef? Ontdek dan ons assortiment aan keukendeuren met belijning. Geen ontelbaar aantal, maar een bewust samengesteld assortiment waardoor u een goede keuze kunt maken en geen dagen hoeft te twijfelen.

Heeft u toch nog vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder. Meteen aan de slag met het samenstellen van uw nieuwe keukenfronten? Start dan meteen in onze configurator.

Wilt u ook meteen uw keukenblad vervangen om voor een zachte prijs uw keuken een compleet nieuwe uitstraling te geven? Neem dan een kijkje op de site van keukenbladenconcurrent.nl.

Mocht u dit alles liever in het echt bekijken, dan kan dat ook. In onze showroom in Etten-Leur (Noord-Brabant) kunt u alle kleurenstalen en materialen bekijken, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

Keukendeurtjes met groef
Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk veelgestelde vragen

Direct uw keukendeur op maat bestellen?