Keukendeuren

Kunststof keukendeurtjes op maat

Keukendeuren op maat

Onze keukendeuren op maat zijn allemaal zorgvuldig vervaardigt waarbij u de keuze heeft uit verschillende materialen en stijlen. Meer informatie daarover vindt u op deze pagina.

Herkent u zich in één van deze situaties?

  • De keukendeurtjes zijn verkleurd
  • De keukendeurtjes hangen scheef of sluiten niet goed meer
  • De keuken oogt verouderd door de ouderwetse stijl
  • Folie van de keukenkastjes laat los

Knap uw keuken op en bestel nieuwe keukendeuren op maat.

Bereken nu uw keukendeur
Keukendeuren

Keukendeuren op maat

Keukendeurtjes op maat laten maken doet u eenvoudig met behulp van de configurator op onze website. In 5 stappen stelt u uw keukendeuren op maat samen. Doordat de processen zijn geautomatiseerd kunnen wij uw keukendeuren binnen 3-5 weken leveren op plaats van bestemming. Ophalen mag natuurlijk ook.

“Binnen 3-5 weken op plaats van bestemming” Keukendeurenconcurrent

Verschillen tussen de materialen

U heeft keuze uit drie soorten materialen: kunststof, 3D laminaat of hybride lak. Om de verschillen tussen deze materialen te verduidelijken, lichten we ze per materiaalsoort toe.

Kunststof keukendeuren

De kunststof keukendeuren worden afgemaakt met een melamine of hpl toplaag. Beiden zijn harde kunststof toplagen waardoor de deuren tegen een stootje kunnen.

Melamine
Melamine is een kunststof toplaag die onder hoge druk op een plaatmateriaal wordt verlijmd. De melaminelaag is ca. 0,1 mm dik en kan worden samengesteld in verschillende kleuren en designs. Het is hiermee behoorlijk kras- en slijtvast en ontzettend sterk.

HPL
HPL staat voor High Pressure Laminate. Onder hoge druk worden meerdere platen op elkaar geperst en afgewerkt met een finishing decorplaat. Deze decorplaat is voorzien van de gewenste kleur of design en geeft het uiterlijk aan de keukendeur. Het is samen te stellen in verschillende kleuren en designs. Ook kent het een relatief hoge mate van kras- en slijtvastheid.

Stijl
Kunststof keukendeuren zijn alleen uitvoerbaar in de vlakke stijl deuren.

3D laminaat keukendeuren

3D laminaat op keukendeuren wordt al jarenlang toegepast. Er wordt een speciale laag over de keukendeuren gelijmd waardoor de keuken er weer als nieuw uitziet. Kiest u voor 3D laminaat deuren, dan krijgt u een compleet nieuwe deur voorzien van een sterke toplaag. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Het verschil met melamine of hpl is dat 3D laminaat in model kan worden gevormd zodat het bijvoorbeeld ook kan worden toegepast voor een kaderdeur of greeploze deur.

Stijl
Verschillende kaderdeuren en greeploos.

Hybride lak keukendeuren

De hybride lak keukendeur is het beste van twee werelden. Zo is het paneel volwaardig gelakt en zijn de randen voorzien van een kunststof randje waardoor het stootvaster is in vergelijking tot een volledig gelakte keukendeur.

Stijl
Hybride lak keukendeuren zijn alleen uitvoerbaar in de vlakke stijl deuren.

Photo by Amr Taha™

Voordelen kunststof keukendeuren

Een kunststof keukendeur biedt veel voordelen want:

  • Het materiaal is zeer stevig
  • Een breed scala aan kleuren mogelijk
  • Het kent een hoge mate van vochtwerende eigenschap
  • Een hoge mate van UV-bestendigheid (tegen verkleuring)
  • Een onderhoudsarm en eenvoudig schoon te maken
  • Een goede prijs-kwaliteitverhouding
Keukendeurstijl 1
Keukendeurstijl 2
Keukendeurstijl 3

Stijlen van keukendeuren

Er zijn een aantal verschillende stijlen keukendeuren waar u uit kunt kiezen om uw keuken een eigen uitstraling te geven. U heeft de keuze uit: vlak, rand, kaderdeur, cassettedeur en greeploos. Krijg een goede indruk door de afbeeldingen te bekijken.

Kleurcollectie

Op basis van de stijlkeuze krijgt uw keukendeur al een zekere uitstraling. U kunt dit verder verpersoonlijken door te kiezen uit een uitgebreide kleurencollectie. Per materiaaltype zijn er andere kleuren beschikbaar om uit te kiezen. Bekijk het complete overzicht van alle kleurmogelijkheden.

Photo by Mika Baumeister

Accessoires en afwerking

Stel uw keukendeuren samen in de configurator. Kies tot slot ook de benodigde accessoires. Denk aan grepen, scharnieren, schroeven en ander montagemateriaal.

Direct aan de slag om uw keukendeuren samen te stellen

Stel uw eigen keukendeur samen en geef de gewenste maten in. Denk bijvoorbeeld aan 45, 90 of 120 cm breed. Indien u een afwijkende keukendeur wenst, die qua vorm of afmeting niet met de bestelmodule is te berekenen, kunt u hiervoor contact met ons opnemen voor een specifieke prijsopgave. Uiteraard ook als u aanvullende vragen heeft. Ontdek het zelf en ga direct aan de slag met het samenstellen van uw keukendeuren.

Betaalbaar keukenblad bestellen?

Wilt u uw keuken vernieuwen? En ook nog op zoek naar een nieuw en betaalbaar kunststof keukenblad? Ontdek dan onze shop waar u kunststof keukenbladen op maat kunt bestellen.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk veelgestelde vragen

Direct uw keukendeur op maat bestellen?