Veelgestelde vragen

Hoe lang is de levertijd?

De levertijd bedraagt 3 tot 5 weken. Wij nemen contact met u op zodra uw bestelling gereed is.

Wat zijn de bezorgkosten?

Wij bezorgen in Nederland (vaste land) uw bestelling voor €75,-.
Naar de waddeneilanden rekenen wij €150,- bezorgkosten.

Hebben jullie ook een showroom?

Jazeker. In onze showroom kunt u alle kleuren bekijken. Als het nodig is kunnen we u ook assisteren met de berekening. Iedere vrijdag en zaterdag zijn de deuren van onze showroom geopend. Breng een bezoek aan:
Pauvreweg 17 in Etten-Leur (NB.)

Vrijdag: 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur

We zijn onderdeel van Keukenboer en daarom gevestigd in het gelijknamige pand.

Ik heb gekozen voor levering, wat is daarin jullie werkwijze?

Indien u er voor kiest om uw bestelling door ons te laten leveren zullen wij, zodra uw bestelling geproduceerd is, met u contact opnemen om de levering te plannen. Levering geschiedt tot de eerste drempel op de begane grond.

Ik wil de deuren geleverd hebben op een verdieping anders dan begane grond, verzorgen jullie dat ook?

Wij leveren uitsluitend tot de eerste drempel op begane grond. Bij flats, verzamelgebouwen en dergelijke betekent dit vaak de entreehal van het gebouw. Voor verticaal transport dient u zelf zorg te dragen!

Ik wil de deuren geleverd hebben in een flat, verzamelgebouw of soortgelijke locatie, leveren jullie daar ook?

Jazeker. Houdt er wel rekening mee dat wij ook dan uitsluitend leveren tot de eerste drempel op begane grond. Dat betekent in deze gevallen dus vaak in de gezamenlijke entreehal en niet op uw privélocatie!

Wanneer worden mijn deuren geleverd?

Doorgaans wordt volgens bovenstaand schema de levering van uw nieuwe keukendeuren ingepland. Voor de eilanden werken wij samen met hiervoor gespecialiseerde transporteurs. Deze plannen hun eigen routes.

Houdt er rekening mee dat de aangeduide regio's louter een indicatie geven voor de leverdag. Onze planners informeren u over de definitieve afleverdag inclusief een tijdsindicatie.

Wat kost een keukendeur?

U kunt de prijs van een keukendeur berekenen met onze rekentool. Na het ingeven van uw wensen krijgt u direct een prijsopgave. Bereken nu uw keukendeur

“Na het ingeven van uw wensen krijgt u direct een prijsopgave” Keukendeurenconcurrent

Wat is jullie standaard positie voor de scharnieren?

Bij de keuze voor 2 scharnieren worden deze ingeboord op een hartafstand van 110 mm vanaf de bovenkant en 110 mm vanaf de onderkant van de deur.

Bij de keuze voor 3 of meer scharnieren worden het bovenste en onderste scharnier eveneens op 110 mm hartafstand geplaatst, en wordt het meerdere evenredig verdeeld tussen deze 2 in.

Hoeveel scharnieren moeten er per deur worden gebruikt?

Als richtlijn kunt u onderstaand overzicht gebruiken om de juiste hoeveelheid scharnieren te bepalen
Richtlijn hoeveel scharnieren

Hoe dik zijn de deuren?

Onze deuren hebben standaard een dikte van 18 of 19 mm. Dit is afhankelijk van het gekozen model en kleur.

Aan welke zijdes zijn de panelen op kleur?

Onze panelen in Kunststof en Hybride Lak zijn zowel aan de voor- als de achterzijde op kleur. Vanzelfsprekend zijn ook de randen op kleur. Wel kan er eventueel structuurverschil tussen de voor- en achterzijde van toepassing zijn. Dit is afhankelijk van de specifieke kleur

Onze panelen in Folie zijn enkel aan de voorzijde en randen op kleur. De achterzijde van deze panelen zijn altijd wit.

Komen jullie ook inmeten en/of monteren?

Doordat u zelf uw keukendeuren inmeet en monteert kunnen wij onze prijsstelling zeer scherp houden. Wij kunnen u daarbij dus niet van dienst zijn. Wij adviseren u als u hulp nodig heeft contact op te nemen met een plaatselijk klusbedrijf.

Kan ik ook een kleurstaal aanvragen?

Ja, u kunt eventueel kleurstalen aanvragen. Voor een bedrag van 30 Euro (dit is inclusief verzending) sturen wij u, mits voorradig, maximaal 3 kleurstalen toe. Als u uiteindelijk een bestelling bij ons plaatst én de kleurstalen mee retour geeft/brengt, worden deze kosten met uw order verrekend. Wilt u van deze service gebruikmaken, stuurt u dan een bericht naar info@keukendeurenconcurrent.nl. U ontvangt van ons vervolgens nadere instructies.

Leveren jullie ook kleuren welke niet op de site staan?

Het assortiment aan kleuren welke u op de site kunt vinden vormt onze basiscollectie. Bent u op zoek naar een specifieke andere kleur, stuur dan een bericht naar info@keukendeurenconcurrent.nl en geef hierin aan naar wat voor soort kleur u op zoek bent. We laten u zo snel mogelijk weten of dit leverbaar is.

Leveren jullie ook andere materialen dan kunststof, folie en (hybride) lak keukendeuren?

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van kunststof, folie en (hybride) lak keukendeuren. Onze productieafdeling is er niet op ingericht om andere materialen te verwerken. Derhalve kunnen we deze ook niet leveren.

Maken jullie ook keukendeuren met de maatvoering van een IKEA keukendeur?

Zeker, bij ons kunt u exact de gewenste afmeting invoeren. Daarmee zijn deze keukendeuren geschikt voor uw IKEA keuken.

Hele keuken opknappen?

Wilt u uw hele keuken (zelf) opknappen? Ontdek dan ook keukenbladenconcurrent.nl voor het samenstellen van uw betaalbare kunststof keukenblad op maat. Keuze uit 50+ kleuren en dessins. Zo is er altijd een blad dat past bij uw wensen.
Wilt u graag compleet nieuwe keukenkasten met deuren en een keukenblad? Kom dan langs bij Keukenboer in Etten-Leur.

“Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van kwalitatieve keukendeuren” Keukendeurenconcurrent

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op.

Direct uw keukendeur op maat bestellen?