Keukendeur zonder greep

Keukendeur zonder greep

Als u een keukendeur zonder handgreep overweegt, zijn er een paar dingen waar u rekening mee kunt houden. Een greeploze keukendeur kan uw keuken een strakke en moderne uitstraling geven, maar kan ook een praktische keuze zijn voor wie het risico wil verkleinen dat kleding of accessoires aan een handgreep blijven haken. Aangezien u uw eigen keukendeuren wilt vervangen, kunt u ook overwegen - mocht u dit nog niet hebben - om te kiezen voor een push-to-open-systeem.

Stel keukendeur zonder greep samen
Keukendeur zonder greep

Push-to-open-systeem

Bij een keukendeur zonder handgreep heb je een andere manier nodig om uw keukendeur te openen. Een push-to-open-mechanisme kan een goede keuze zijn, omdat u hiermee eenvoudig op de deur kunt duwen om deze te openen. Dit is overigens ook een goede optie voor mensen met mobiliteitsproblemen of voor degenen die gewoon liever geen handvat gebruiken. Dit geldt als u kiest voor een vlakke deur.

Liever geen push-to-open maar wel een greeploze keukendeur? Overweeg dan te kiezen voor ons greeploze model. Door de inkeping kunt u de deur of lade eenvoudig openen en zijn er geen grepen nodig.

“Een greeploze keukendeur voor een strakke en moderne uitstraling”

Functionaliteit van keukendeur zonder greep

Vergeet functionaliteit niet: hoewel een greeploze keukendeur er geweldig uit kan zien, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze nog steeds functioneel is voor uw behoeften. Overweeg hoe gemakkelijk het is om te openen en te sluiten en of het voldoende toegang biedt tot uw kasten en lades. En afhankelijk van de keuze voor het design, is het goed om rekening te houden met mogelijk vingerafdrukken. Een bewerkt design zorgt voor minder vingerafdrukken en vlekjes die zichtbaar zijn, dan dat u kiest voor een egale kleur, zoals een volledig zwart keukenfront bijvoorbeeld.

Al met al kan een keukendeur zonder handgreep een stijlvolle en praktische keuze zijn voor uw huis. Zorg ervoor dat u de juiste mechanismen en materialen kiest om ervoor te zorgen dat het zowel functioneel als duurzaam is.

Kunststof keukendeuren

Het voordeel van kunststof keukendeuren is:

 • het is onderhoudsvriendelijk
 • het is erg sterk
 • het is behoorlijk krasbestendig
 • het is vriendelijk geprijsd

Vooral als u kleine kinderen of huisdieren heeft, is de keuze voor kunststof keukendeuren een verstandige. Of u nu kiest voor keukendeurtjes met groef of zonder. Het is makkelijk schoon te maken en erg sterk. En daarmee is het behoorlijk krasvast, het kan wat hebben.

Keukendeuren zonder greep

Keuze uit een groot kleurenpalet

Natuurlijk kunnen de fronten in verschillende kleuren worden samengesteld. We bieden een groot assortiment aan kleuren. Zo is er altijd een kleur die past bij de nieuwe uitstraling van uw keuken. Om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt kunt u voor slechts €30 inclusief verzending 3 kleurenstalen opvragen. Besluit u om de keukendeuren definitief bij ons te bestellen? En geeft u de stalen mee retour? Dan brengen wij dit bedrag in minder op de rekening.

Ook kunt u bij ons langskomen in Etten-Leur om de kleuren in het echt te zien. We zijn als shop gevestigd in het pand van Keukenboer, waar wij onderdeel van zijn. Weet u zeker welke kleur u graag wilt? Maak uw bestelling dan thuis af achter de pc. Binnen 3-5 weken komen we uw bestelling langsbrengen en kunt u aan de slag met het monteren.

Photo by Mika Baumeister

Waarom bestellen bij KeukenDeurenConcurrent?

Een goede reden om uw keukendeuren te bestellen bij KeukenDeurenConcurrent? We geven u er meerdere!

 • Gegarandeerde de goedkoopste
 • Ruim assortiment
 • Superieure kwaliteit
 • Snelle levering
 • Moderne kleuren
 • Bereken online uw prijs
 • Makkelijk om zelf te monteren
 • Binnen 3-5 weken geleverd

Wilt u meer weten over een keukendeur zonder greep?

Wilt u meer weten over de samenstelling van een keukendeur zonder greep of uit welke kleuren u kunt kiezen? Dan raden we u aan om een kijkje te nemen in onze configurator. In een paar eenvoudige stappen nemen we u mee in het proces om uw eigen keukenfronten samen te stellen. Denk aan maatvoering, maar ook kleur en montagemateriaal. Zo geniet u binnenkort van de nieuwe uitstraling van uw keuken. En dat voor een aantrekkelijke prijs. Heeft u toch een vraag? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem rechtstreeks contact met ons op.

Goed om te weten is dat we een showroom in Etten-Leur hebben. Bekijk de contactpagina voor onze openingstijden. En wilt u het meteen goed aanpakken met uw keuken? Weet dan dat het mogelijk is om voor een aantrekkelijke prijs ook uw keukenblad te vervangen. Ga daarvoor naar Keukendeurenconcurrent.nl

Keukendeur zonder greep 2
Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk veelgestelde vragen

Direct uw keukendeur op maat bestellen?