Keukendeurtjes bestellen

Keukendeurtjes bestellen

Wilt u keukendeurtjes bestellen om uw keuken aan te pakken? Met Keukendeurenconcurrent kunt u met een paar eenvoudige stappen uw keukendeurtjes bestellen. Krijg direct de prijs te zien van de gekozen keukendeurtjes op maat. Voldoen ze aan uw wensen? Dan kunt u ze meteen bestellen. Binnen 20 werkdagen worden ze bij u op locatie afgeleverd.

Uw keukendeurtjes bestellen
Keukendeurtjes bestellen

Herkent u zich in één van deze situaties?

 • De keukendeurtjes zijn verkleurd
 • De keukendeurtjes hangen scheef of sluiten niet goed meer
 • De keuken oogt verouderd door de ouderwetse stijl
 • Folie van de keukenkastjes laat los

Of u nu uw nieuwe keukendeurtjes wilt bestellen of slechts een paar losse deurtjes wilt aanschaffen omdat ze behoorlijk verouderd zijn. De kunststof keukendeurtjes zijn goedkoop, van goede kwaliteit en eenvoudig om zelf te monteren.

Keukendeuren

Keukendeurtjes bestellen voor een nieuwe keukenlook

Keukendeurtjes bestellen kan in verschillende materialen. Denk aan HPL of melamine. Ook kunt u uit verschillende stijlen kiezen zodat uw keukendeurtjes besteld die bij uw wensen passen. Tot slot kiest u natuurlijk ook de gewenste kleur van het front en kiest u voor een mooie greep of handige accessoires. Heeft u uw keuken opgeknapt maar is een nieuw keukenblad ook nodig? Bestel dan ook meteen uw nieuwe keukenblad.

Grote kleurencollectie

Ons assortiment bestaat uit een groot aanbod aan verschillende kleuren en dessins. Kies een keukendeur die bij uw nieuwe stijl past. Of het nu gaat om een houtlook of egale kleur, wij helpen u graag. Bekijk de te te kiezen kleuren voor uw keukenkastdeurtjes.

Photo by Mika Baumeister

Wat moet ik doen voordat mijn keukendeurtjes hangen?

We hebben een stappenplan voor u gemaakt, zodat u precies wat er voor nodig is om de juiste nieuwe keukendeurtjes te bestellen.

 1. Meet de maten van je huidige keukendeurtjes op. Wees nauwkeurig met het meten van de lengte en breedtemaat en noteer dit. Bestel de gewenste keukendeurtjes via de configurator.
 2. Je hebt bericht gehad dat je keukendeurtjes onderweg zijn! Tijd om de huidige keukendeurtjes die je wilt vervangen, te demonteren.
 3. Boor op dezelfde plekken de scharnieren en grepen in uw nieuwe keukendeuren. Wilt u het scharnier laten verzinken? Maak het gat dan iets groter.
 4. Monteer de nieuwe keukendeurtjes met de eerdere scharnieren en grepen. Et voilà. Het grote genieten van uw nieuwe keukenstijl kan beginnen.

Waarom kiezen voor Keukendeurenconcurrent?

 • Gegarandeerde de goedkoopste
 • Ruim assortiment
 • Superieure kwaliteit
 • Snelle levering
 • Moderne kleuren
 • Bereken online uw prijs
 • Makkelijk om zelf te monteren
 • Binnen 20 werkdagen geleverd

Wilt u keukendeurtjes bestellen?

Bent u er over uit en wilt u graag keukendeurtjes bestellen voor uw keuken? Genieten van een nieuwe keukenuitstraling en dat voor een fractie van het geld in vergelijking tot een compleet nieuwe keuken. Zoek uw keukendeurtjes uit via onze configurator en binnenkort staan wij bij u op de stoep om ze af te leveren!

Keukendeurenconcurrent
Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk veelgestelde vragen

Direct uw keukendeur op maat bestellen?