Nieuwe keukendeurtjes

Nieuwe keukendeurtjes

Wilt u nieuwe keukendeurtjes omdat uw keuken is verouderd? Of omdat u simpelweg toe bent aan iets nieuws. U heeft u interieur aangepakt en nu is het tijd om ook de keuken in dezelfde stijl aan te passen. Het oogt hierdoor als één geheel en dat geeft rust in huis. Benieuwd hoe u dat eenvoudig en goedkoop voor elkaar krijgt? Lees snel verder of ga direct naar de configurator om uw nieuwe keukendeurtjes samen te stellen.

Stel eenvoudig nieuwe keukendeurtjes samen >
Nieuwe keukendeurtjes

Wilt u nieuwe keukendeurtjes omdat..

  • De keukendeurtjes zijn verkleurd
  • De keukendeurtjes hangen scheef of sluiten niet goed meer
  • De keuken oogt verouderd door de ouderwetse stijl
  • Folie van de keukenkastjes laat los

Of u nu al uw keukendeurtjes wilt vervangen of slechts een gedeelte omdat deze behoorlijk verouderd zijn. Onze keukendeurtjes zijn goedkoop, van goede kwaliteit en eenvoudig om zelf te monteren.

Keukendeuren

Nieuwe keukendeuren op maat

Wij maken nieuwe keukendeuren op maat op basis van een aantal verschillende materialen. Onze deuren hebben een hoge mate van kras- en stootvastheid én vochtbestendigheid. Het oogt weer als nieuw en is erg betaalbaar. Zo heeft u snel en eenvoudig een compleet andere uitstraling in uw keuken.

Wat moet ik doen voordat mijn nieuwe keukendeurtjes hangen?

We hebben een stappenplan voor u gemaakt, zodat u precies wat er voor nodig is om de juiste nieuwe keukendeurtjes te bestellen.

  1. Meet de maten van je huidige keukendeurtjes op. Wees nauwkeurig met het meten van de lengte en breedtemaat en noteer dit. Bestel de gewenste keukendeurtjes via de configurator.
  2. Je hebt bericht gehad dat je keukendeurtjes onderweg zijn! Tijd om de huidige keukendeurtjes die je wilt vervangen, te demonteren.
  3. Boor op dezelfde plekken de scharnieren en grepen in uw nieuwe keukendeuren.
  4. Monteer de nieuwe keukendeurtjes met de eerdere scharnieren en grepen. Et voilà. Het grote genieten van uw nieuwe keukenstijl kan beginnen.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Ons assortiment bestaat uit een groot aanbod aan verschillende kleuren en dessins. Kies een keukendeur die bij uw nieuwe stijl past. Of het nu gaat om een houtlook of egale kleur, wij helpen u graag. Bekijk de te kiezen kleuren voor uw keukenkastdeurtjes.

Meer weten over nieuwe keukendeurtjes bestellen?

Wilt u meer weten over het bestellen van nieuwe keukendeurtjes? Heeft u specifieke vragen of wilt u direct aan de slag? Neem dan contact met ons op of start meteen met het bestellen van uw keukendeuren.

Keukendeurenconcurrent
Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk veelgestelde vragen

Direct uw keukendeur op maat bestellen?