Andere frontjes voor uw keuken

Andere frontjes keuken

Het is zover. U bent op zoek naar andere frontjes voor uw keuken. Misschien is het omdat uw keukendeurtjes zijn verkleurd. De deurtjes scheef hangen of niet meer goed sluiten. Het folie van de keukendeuren laat los. Of de keuken oogt simpelweg verouderd door de ouderwetse stijl.

Herkent u zich in één van deze situaties? Ontdek dan of u voor een nette prijs andere frontjes voor uw keuken kunt bestellen. Geef de gewenste maten van uw keukendeuren en laden op. Binnen 3-5 weken leveren wij u uw andere frontjes. Eenvoudig te monteren en u geniet binnenkort van een compleet nieuwe keukenuitstraling die past bij de rest van uw huis.

Aan de slag met andere keukendeurtjes >
Andere frontjes keuken

Andere keukendeurtjes voor een nieuwe uitstraling

Bij ons besteld u betaalbare andere keukendeurtjes. Goed van kwaliteit en verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende kleuren en dessins. U heeft de keuze uit drie soorten materiaal: kunststof, folie of hybride lak. Wilt u meer weten over de verschillen tussen deze materialen dan verwijzen we u naar de keukendeuren pagina.

“Goed van kwaliteit en verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende kleuren en dessins”
Keukendeurtjes zwart

Ook laden en/of klepkast fronten

Naast keukendeuren is het ook mogelijk om fronten voor uw laden en klepkasten te bestellen. Gewoon een kwestie van de juiste afmetingen invoeren en wij zorgen ervoor dat u prachtig samengestelde fronten krijgt die eenvoudig te monteren zijn.

Maak het uzelf extra makkelijk door aan te geven dat u boorgaten wilt laten aanbrengen. Dat maakt het nog makkelijker om de fronten te bevestigen.

Stijlen van keukendeuren

Er zijn een aantal verschillende stijlen keukendeuren waar u uit kunt kiezen om uw keuken een eigen uitstraling te geven. U heeft de keuze uit: vlak, rand, kaderdeur, cassettedeur en greeploos. Krijg een goede indruk door de afbeeldingen te bekijken.

Photo by Mika Baumeister

Keuze uit een groot kleurenpalet

We bieden een groot assortiment aan kleuren. Zo is er altijd een kleur die past bij de nieuwe uitstraling van uw keuken. Om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt kunt u voor slechts €30 inclusief verzending 3 kleurenstalen opvragen. Besluit u om de keukendeuren definitief bij ons te bestellen? En geeft u de stalen mee retour? Dan brengen wij dit bedrag in minder op de rekening.

Ook kunt u bij ons langskomen in Etten-Leur om de kleuren in het echt te zien. We zijn als shop gevestigd in het pand van Keukenboer, waar wij onderdeel van zijn. Weet u zeker welke kleur u graag wilt? Maak uw bestelling dan thuis af achter de pc. Binnen 3-5 weken komen we uw bestelling langsbrengen en kunt u aan de slag met het monteren.

Waarom bestellen bij KeukenDeurenConcurrent?

Een goede reden om uw keukendeuren te bestellen bij KeukenDeurenConcurrent? We geven u er meerdere!

  • Gegarandeerde de goedkoopste
  • Ruim assortiment
  • Superieure kwaliteit
  • Snelle levering
  • Moderne kleuren
  • Bereken online uw prijs
  • Makkelijk om zelf te monteren
  • Binnen 3-5 weken geleverd

Wilt u graag andere frontjes voor de keuken?

Bent u er over uit dat u graag andere frontjes voor uw keuken wilt? Ga dan aan de slag met de ontwerptool en stel uw keukenfronten samen. Heeft u nog vragen? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen. Komt u er toch niet helemaal uit, neem dan contact met ons op.

Zwarte keukenfronten

En meteen een bijpassend keukenblad?

Soms wilt u niet alleen de keukendeuren vervangen, maar ook meteen het keukenblad. Bestel dan eenvoudig een kunststof keukenblad op keukenbladenconcurrent.nl. Hier vindt u een uitgebreide keuze aan verschillende kleuren en stijlen.

Wilt u de keukendeuren en/of het keukenblad liever in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Etten-Leur. Bekijk de contactpagina voor meer informatie.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk veelgestelde vragen

Direct uw keukendeur op maat bestellen?