Zwarte keukendeurtjes

Zwarte keukendeurtjes

Een chique uitstraling met zwarte keukendeurtjes. Want ja, zo eenvoudig kan het zijn. Is uw keuken nog prima in orde, alleen u wilt uw keuken graag een betaalbare metamorfose geven? Kijk dan rond tussen onze kleurenstalen en ontdek of uw zwarte keukendeuren erbij zitten.

Geef de gewenste maten van uw keukendeuren en laden op. Binnen 3-5 weken leveren wij u uw zwarte keukendeurtjes. Eenvoudig te monteren en u geniet binnenkort van een compleet nieuwe keukenuitstraling die past bij de rest van uw huis.

Zwarte kleurstalen bekijken >
Zwarte keukendeurtjes

Herkent u zich in één van deze situaties?

 • De keukendeurtjes zijn verkleurd
 • De keukendeurtjes hangen scheef of sluiten niet goed meer
 • De keuken oogt verouderd door de ouderwetse stijl
 • Folie van de keukenkastjes laat los


Of u nu uw keukendeurtjes wilt renoveren of een paar losse keukendeurtjes wilt aanpakken omdat ze behoorlijk verouderd zijn. De kunststof keukendeurtjes zijn goedkoop, van goede kwaliteit en eenvoudig om zelf te monteren. Benieuwd wat keukendeurtjes gemiddeld genomen kosten?

“Uw keuken een betaalbare metamorfose geven?”
Keukendeurtjes zwart

Keukendeurtjes zwart afgewerkt

Wilt u graag keukendeurtjes zwart afgewerkt ontvangen? Heeft u dan ook al een idee van welk materiaal u dit graag wilt? Kies uit verschillende structuren en afwerkingen om tot de ideale keukendeur voor uw keuken te komen.

Wilt u bijvoorbeeld een eenvoudige (en de goedkoopste in z’n soort) zwarte kunststof keukendeur? Of wilt u liever een zwarte houtlook keukendeur. Ook is een hoogglans zwarte keukendeur een optie.

Zwarte keukendeur kleurstalen

Op onze kleurenpagina vindt u alle zwarte kleurstalen die toepasbaar zijn voor uw keukendeuren. Voor slechts €30 inclusief verzending ontvangt u van ons max. 3 kleurenstalen. Besluit u om de keukendeuren definitief bij ons te bestellen en geeft u de staaltjes terug? Dan brengen wij dit bedrag in mindering op uw bestelling. Stuur ons een e-mail met de kleurcodes en we nemen contact op voor de details.

Photo by Mika Baumeister

Waarom bestellen bij KeukenDeurenConcurrent?

Waarom andere klanten kiezen voor Keukendeurenconcurrent:

 • Gegarandeerde de goedkoopste
 • Ruim assortiment
 • Superieure kwaliteit
 • Snelle levering
 • Moderne kleuren
 • Bereken online uw prijs
 • Makkelijk om zelf te monteren
 • Binnen 3-5 weken geleverd

Wilt u zwarte keukendeurtjes bestellen?

Heeft u een goede indruk gekregen van de zwarte keukendeuren die u graag wilt bestellen? Ga dan aan de slag in de configurator op onze site. Stel uw keukendeuren en laden samen en zie meteen wat het kost om uw keuken een nieuwe look-and-feel te geven.

Heeft u de order geplaatst? Dan duurt het 3-5 weken voordat we bij u op de stoep staan om de keukenfronten af te geven.

Zwarte keukenfronten

En meteen een bijpassend keukenblad?

Soms wilt u niet alleen de keukendeuren vervangen, maar ook meteen het keukenblad. Bestel dan eenvoudig een kunststof keukenblad op keukenbladenconcurrent.nl. Hier vindt u een uitgebreide keuze aan verschillende kleuren en stijlen.

Wilt u de keukendeuren en/of het keukenblad liever in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Etten-Leur. Bekijk de contactpagina voor meer informatie.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk veelgestelde vragen

Direct uw keukendeur op maat bestellen?