Keukendeurtjes wrappen

Keukendeurtjes wrappen

Uw keukendeurtjes wrappen voor een compleet nieuwe look in uw keuken. Overweegt u dit omdat u zich herkent in één van onderstaande situaties?

 • de keukendeurtjes zijn verkleurd
 • de keukendeurtjes hangen scheef of sluiten niet goed meer
 • de keuken oogt verouderd door de ouderwetse stijl
 • folie van de keukenkastjes laat los

Of u nu al uw keukendeurtjes wilt vervangen of slechts een gedeelte omdat deze behoorlijk verouderd zijn. Natuurlijk kunt u uw keukendeurtjes wrappen, alleen wij maken het wel heel aantrekkelijk om een compleet nieuwe set keukendeurtjes uit te zoeken. Onze kunststof keukendeurtjes zijn goedkoop, van goede kwaliteit en eenvoudig om zelf te monteren. Ontdek het zelf:

Stel uw keukendeurtjes samen >
Keukendeurtjes wrappen

Keukendeurtjes laten wrappen of niet?

Uw keukendeurtjes laten wrappen of toch niet? Leuk is het zeker! Het enorme aanbod aan plakfolies zorgt dat er altijd een stijl is die past bij uw wensen. Van unicolor kleuren tot folies met een design of print zoals bijvoorbeeld een linnen- of marmerlook. Het kost wat voorbereiding maar uiteindelijk kunt u dit zelf doen of laten doen.

Alleen zijn er ook een aantal nadelen die we benoemen zodat u de juiste keuze maakt. En natuurlijk bieden we u graag een alternatief dat qua prijs net zo interessant kan zijn.

Keuken wrappen

Nadelen van keukendeurtjes wrappen

Ook zijn er een paar nadelen te benoemen voor het wrappen van keukendeurtjes. Bedenk voordat u de keuze maakt of u ze wilt wrappen of niet, dat dit vaak aan de orde is.

Kwetsbaar
De keukendeuren worden extra gevoelig voor beschadigingen. Het folie is kwetsbaar waardoor krassen of deuken sneller zichtbaar zijn in het folie. Het folie is meestal een dun laagje waardoor een plekje snel opvalt.

Loslaten van folie

Het kan voorkomen dat het wrapfolie loslaat. Dit kan verschillende oorzaken hebben: de hoeveelheid lijm die is gebruikt, de kwaliteit van het folie of bijvoorbeeld het klimaat in huis.

Lucht- of vochtbellen

En een laatste nadeel van het wrappen van keukendeurtjes is dat er lucht en/of vocht onder het folie kan ontstaan. Hierdoor ontstaan er blaasjes onder het folie of kan het op den duur zelfs bol gaan staan. Dit komt dan vooral voor bij gedeelten waar warmte en vocht vrijkomen. Denk dan aan keukendeuren vlakbij de oven, vaatwasser of het fornuis.

Wilt u liever niet dit risico lopen? Ontdek dan de kunststof keukendeurtjes in onze shop. Stel ze op maat samen en zo heeft u zeer betaalbare, gloednieuwe keukendeurtjes waar u jarenlang plezier van heeft.

Keukendeurtjes laten wrappen

Wat kost een keuken wrappen?

Wat kost het laten wrappen van uw keuken? Dit is afhankelijk van een aantal factoren:

Grootte van de keuken

Afhankelijk van het aantal keukenkasten en -laden kan een goede inschatting gemaakt worden van de kosten voor het wrappen.

Kwaliteit van folie

Het is soms mogelijk om te kiezen uit verschillende soorten folies waarbij niet alleen het design maar ook de kwaliteit verschilt. Een hoge kwaliteit folie zorgt ervoor dat de prijs hoger uitvalt.

Status van de keuken

De status van de keuken is ook bepalend voor de prijs. Is uw keuken nog netjes maar heeft het een verouderde look, dan is het eenvoudig om deze te wrappen. Maar blijkt dat de keuken erg vuil is en de nodige beschadigingen heeft, dan zal dat eerst moeten worden schoongemaakt en opgelapt, voordat het folie kan worden aangebracht.

Al met al kunt u rekening houden dat u gemiddeld €450 tot €2.000 betaald voor het laten wrappen van uw keuken. Misschien is het dan wel veel interessanter om compleet nieuwe keukendeuren te bestellen. Een keukendeur van 60x40 cm heeft u bij ons al vanaf €44,-. Ontdek wat het kost om uw keukendeuren te vervangen en laat u verrassen!

Kleurcollectie

Op basis van de stijlkeuze krijgt uw keukendeur al een zekere uitstraling. U kunt dit verder verpersoonlijken door te kiezen uit een uitgebreide kleurencollectie. Per materiaaltype zijn er andere kleuren beschikbaar om uit te kiezen. Bekijk het complete overzicht van alle kleurmogelijkheden.

Photo by Mika Baumeister

Waarom kiezen voor Keukendeurenconcurrent?

 • Gegarandeerde de goedkoopste
 • Ruim assortiment
 • Superieure kwaliteit
 • Snelle levering
 • Moderne kleuren
 • Bereken online uw prijs
 • Makkelijk om zelf te monteren
 • Binnen 20 werkdagen geleverd

Wat gaat u doen?

Hopelijk heeft u een goed beeld gekregen wat voor impact het maakt als u ervoor kiest om uw keukendeurtjes te wrappen. Wilt u kwaliteit en jarenlang genieten van een prachtige keuken voor een betaalbaar bedrag?

Stel dan nu uw keukendeuren en -laden samen in onze webshop. Ons ruime assortiment zorgt ervoor dat er altijd een keukendeur in een gewenste kleur of look kan worden gekozen. Zo geniet u binnenkort van een prachtige keuken die er als nieuw uitziet.

Keuken wrappen
Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bekijk veelgestelde vragen

Direct uw keukendeur op maat bestellen?